20 Ağustos 2013 Salı

VAKUM TEDAVİSİ GÖREN HASTALAR: ANKET SONUÇLARI

Vakum sistemini kullanan tüm kullanıcılara e-mail veya telefon yoluyla ulaşmaya gayret ettik. Kendilerine hazırladığımız anketimizi gönderdik. (Bu anketi http://www.surveymonkey.com/s/PT3YKLK sayfasını tıklayarak görebilirsiniz). E-mail yoluyla yanıt alamadıklarımızla telefonla görüştük. Sonuç olarak 103 hastamızdan 79'undan geri bildirim aldık.

Aşağıda bu ankete verilen yanıtları görebilirsiniz
 

2 yorum:

  1. Merhaba; ben de bir vacuum bell kullanıcısı olarak cihazdan çok memnun kaldım yaklaşık 5 cm e yakın deformitem 0,8 cm e geriledi. Tedaviyi 1 yıl boyunca her gün 1 saat düzenli aksatmadan yaptım ve kalıcı bir düzelme oldu.Yapılan bu tip anketlerin pektuslu hastalara ışık tuttuğunu , bilimsel olguların paylaşılmasının refarans olarak çok önemli olduğunu söylemek isterim . Tüm pektuslu hastalara vacuum bell kullanmalarında bir sakınca yoksa denemelerini tavsiye ederim.Bu tür anketlere katılmak için ne yapmak gerekiyor yardımcı olursanız ben de deneyimlerimi paylaşmak isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yaşım 16 ve vacuum almak istiyorum. Nerden alabilitim fiyatı ne ? Bilgi verebilirmisiniz ? Moralim çok bozuk..

      Sil